My Selection [0]
+ My Selection

Dornbirn Sports Center Vorarlberg

The enlargement of the accommodations of the sports school in the southern area takes over the structure of the existing building. The reduction of the building forms and precise design elements permit a reassurance of the heterogeneity of the whole situation. The reorganisation of the facades adds a uniform architectural expression to the building. Continuous window tapes allow a generous exposure of the interiors. A terrace element raised from the parking area offers possibilities for seating outside. It connects the different entrance situations to one level and offers undisturbed habitation.

Design Team: Andreas Cukrowicz, Anton Nachbaur-Sturm, Michael Abt [PL], Markus Cukrowicz.
Client: Land Vorarlberg
Competition 2005 1st Prize, Construction 2007